Kunderådgiver, udlån, Coop bank

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Coop Bank 

Da en af vores gode og dygtige kollegaer i bankens udlånsteam har ønsket internt karriereflyt til boligteamet, søger vi en ny kollega til vores udlånsteam, der har kredithåndværket i orden.

Vores lån er fem år i træk kåret som "Bedst i Test", og vi er kendt for at have attraktive og gennemskuelige produkter. Vores fokus er på vores kunder – herunder at give god rådgivning og service - fremfor at nå personlige salgsmål.  

Vi er en uformel bank med en flad organisation, hvor der er højt til loftet, godt humør og ikke mindst kort vej fra tanke til handling.

Motiveres du også af et godt arbejdsmiljø, kredithåndværket og det at nå mål i fælles flok fremfor personlige salgsmål, så har Coop Bank jobbet!

Om jobbet

Coop Banks udlånsteam består af dygtige, hjælpsomme og søde kolleger, der tilsammen lever op til teamets fælles performancemål. Vi har høj medarbejdertilfredshed, og et rart og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til grin og sparring kollegaerne imellem – både i teamet men også til de øvrige teams i kundeområdet såvel som resten af banken.

Teamet behandler låneansøgninger fra både nye og eksisterende privatkunder. Udover almindelige forbrugslån behandler udlånsteamet også ansøgninger om Billån, Energilån, MasterCards og kreditter. Det, som gør stillingen spændende er, at vi skal kreditvurdere og efterbehandle låneansøgningerne og effektivt træffe selvstændige beslutninger inden for kreditrammerne, så kunderne hurtigt får svar på deres ansøgning. Vores performancemål er målrettet effektivitet, og vi sætter en ære i ansvarlig og ærlig kreditgivning fremfor at nå personlige salgsmål. 

Da vi er en internetbaseret bank foregår al kommunikation til vores kunder elektronisk via e-mail, netbank eller pr. telefon. Da teamet er fælles om at servicere kunderne, så er der ingen personlige bunker, som hober sig op.

Om dig

Udlånsteamet ønsker at: "Min nye kollega selvfølgelig skal mestre at kreditvurdere privatkunder og formentlig har en traditionel bankuddannelse. Udover at være effektiv og serviceminded, skal min nye kollega være med til at bidrage til den gode stemning selv i et til tider hektisk miljø!"

Om os

Alle kolleger i banken sidder fysisk sammen i et stort kontorlandskab i Coops domicil i Albertslund. Vi har ikke langt mellem de enkelte afdelinger i kundeområdet og resten af banken, og der er derfor ikke langt fra ide til handling. Banken udvikler sig løbende og der er derfor rig mulighed for at bidrage og sætte sit præg, da vi imødeser gode input og ideer. 

Vi har det godt sammen, selv om der til tider er travlt, samtidig med at der er stor fleksibilitet.

For stillingen vil der være en månedlig weekend-dagvagt fra kl. 8.30-15, som man kan vælge at varetage hjemmefra. 

Sidste ansøgningsfrist?

Send venligst din ansøgning og CV til job@coopbank.dk senest den 15. maj 2024 og skriv "kunderådgiver" i emnefeltet.

Alle ansøgninger og henvendelser behandles løbende og fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR direktør Majbrit Elisa Hansen på 5221 4355.

Vi glæder os til at høre fra dig."

 

I mere end 100 år har vi i Coop arbejdet for at gøre danskernes hverdag lettere, billigere og bedre. Ikke kun ved at sælge ærlige varer til ærlige priser, men også ved at hjælpe danskerne til selv at træffe de bedste valg. Derfor har vi lavet en bank ud fra samme logik. Coop Bank gør det enkelt, billigt og nemt for Coops 2 millioner medlemmer at være privatkunde i en alternativ online bank i vækst. Coop koncernen driver butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365 discount samt Coop.dk shopping.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount  samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d8e76c91)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Albertslund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop - Servicekontoret, Roskildevej, 2620 Albertslund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033241

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet