Vær med til at udvikle Coops Interne koncernrevision og skab værdi for forretningen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at bidrage til udviklingen af Coops Interne koncernrevision?

 

Coop er en af Danmarks største detailhandlere med omkring 40.000 ansatte, en årlig omsætning på ca. 40 mia. kr. og 1.000 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt for at give danskerne ærlige varer til ærlige priser.

Dit nye team

Som Intern Revisor bliver du en del af Coops Interne koncernrevision, hvor vi er 9 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi referer til bestyrelsen i Coop Danmark og varetager den

interne revision af hele Coop koncernen. 

Du vil referere til koncernrevisionschefen og indgå i et dedikeret team, hvor udviklingen af revisionsopgaverne varetages og udføres. Coops Interne koncernrevision udfører både finansiel revision i tæt samarbejde med koncernens eksterne revisor og operationel revision ud fra koncernens risici.

 

Om jobbet

I rollen som Intern Revisor vil du medvirke til afdelingens fortsatte udvikling, og du vil komme med forslag og ideer til hvordan nye systemer og værktøjer kan understøtte

og optimere den nuværende revision og skabe værdi for forretningen. Du vil indgå i ad hoc revisioner, samt selvstændigt løse opgaver i henhold til en fastlagt plan. Således har du forståelse for snitflader mellem den operationelle og finansielle revision, og ser samarbejde og teamwork som vigtige for succes.

 

Dine ansvarsområder omfatter:

 • Deltage i planlægning og udførelse af den finansielle og operationelle revision af Coop koncernen for såvel selvstændige som fælles ansvarsområder
 • Indgå i sparring med teamet og ekstern revision, herunder optimering af revision
 • Ad hoc revisioner hvor du vil være med til at udvikle risikorettede revisionsprogrammer herunder afdække besvigelser
 • Selvstændigt undersøge regnskabs- og revisionsmæssige spørgsmål
 • Kommunikation og samarbejde med team og organisationen, hvor du kommunikerer på alle niveauer

 

Om dig

Du er en engageret person, der:

 • Har omkring 5 års erfaring med revision af større virksomheder
 • Er superbruger af MS Office-pakken, herunder Excel
 • Har ekspertise og erfaring med hvordan anvendelsen af større datamængder kan effektivisere revisionen
 • Har flair for IT og er nysgerrig overfor nye systemer og værktøjer. Vi bruger SAP som vores ERP-system
 • Har stærke skriftlige formuleringskompetencer
 • Evner at gå i detaljen samtidig med at du kan se det store billede
 • Har en uddannelse som cand.merc., HD eller tilsvarende
 • Har gode engelske kundskaber selvom vores koncernsprog er dansk

Det får du hos os i Coop

Som Intern Revisor får du et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder. Du vil deltage i mange forskelligartede projekter og får dermed en varieret hverdag. Du får mulighed for at påvirke de fremtidige opgaver i Intern koncernrevision og løsningen af disse i en tid, hvor koncernen kigger ind i store forandringer.

Du bliver del af et engageret team med en uformel omgangstone og humoristisk sans, hvor videndeling er en del af vores DNA.

Desuden får du fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. God work-life balance, hvor der er travle perioder, men også mulighed for planlægning af din fritid til sport, venner, familie og børn.

Vi belønner din indsats med en lønpakke, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi har kantineordning og du har mulighed for at købe mad med hjem. Du får også adgang til en række medarbejdergoder, såsom rabat i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund.

Interesseret?

Er du klar til at blive vores nye Interne Revisor? Så skynd dig at sende dit motiverede CV via vores online ansøgningsformular. Ansøgningsfristen er den 8. juli 2024, men vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe.

Har du spørgsmål til jobbet eller ansøgningsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte Koncernrevisionschef Mie Stryg-Madsen på telefon +45 5159 4900. Du kan også læse mere om Coop som arbejdsplads på vores hjemmeside www.coop.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV!

#LI-Hybrid  #LI-HG1 

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount  samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=05253499)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Albertslund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Coop - Servicekontoret, Roskildevej, 2620 Albertslund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072410

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet