Social- og sundhedsassistent - Vil du arbejde med psykiatrisk og somatisk sygepleje for patienter med spiseforstyrrelser?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bliv en del af Danmarks største spiseforstyrrelsesklinik på Psykiatrisk Center Ballerup! Vi tilbyder faglig udvikling og specialisering inden for et område, der er højt prioriteret.

Du bliver en del af et højtspecialiseret døgnafsnit. På døgnafsnit 5, bliver du en del af et tværfagligt team, som behandler patienter med svær anoreksi. Her er behandlingsforløbene som ofte lange og med høj grad af comorbiditet.

Fokus i behandlingen er normalisering af vægt og spisemønster, forebyggelse og behandling af somatiske komplikationer samt behandling af psykiatrisk comorbiditet.

Dine primæropgaver bliver dermed miljøterapi og støtte til indsigt i de tanker, følelser og adfærd, som ligger til grund for spiseforstyrrelsen, samt at arbejde med motivation for behandling både under og efter indlæggelsen. Behandlingen bygger på elementer fra kognitiv terapi og dialektisk adfærdsterapi.

Konkrete arbejdsopgaver:

 • Måltidsforberedelse og støtte til spisning
 • Miljøterapeutisk arbejde
 • Motiverende samtaler med patienterne
 • Psykoedukation til patienter og pårørende
 • Samarbejde med kommuner og andre behandlingsinstitutioner omkring målrettet støtte i forbindelse med udslusning
 • Du bidrager til at sikre høj faglig kvalitet samt udvikling af afsnittet i forhold til at skabe gode, sammenhængende patientforløb
Højtspecialiseret – det lever vi selvfølgelig op til, når det kommer til introduktion og uddannelse!

Vi sørger for grundig indføring i dine arbejdsopgaver og specialet, hvilket indebærer et struktureret og planlagt introduktionsforløb inkl. fast mentor i introduktionsperioden. Mulighed for følgevagter den første måned.

På afsnittet er der gode udviklingsmuligheder, både på kort og lang sigt. Fx er der mulighed for at deltage på 4 dages grunduddannelse i spiseforstyrrelser samt uddannelse i Dialektisk Adfærdsterapi rettet mod patienter med spiseforstyrrelse.

Vi samarbejder tæt i spiseforstyrrelsesklinikken, som en del af din introduktion, vil du derfor også have mulighed for introduktionsdage på de andre afsnit i spiseforstyrrelsesspecialet.

Vi har ugentlig undervisning og supervision hver 14. dag, og du bliver en del af et team, der er kendetegnet ved høj faglighed, godt humør og stort engagement tværfagligt.

Ønskede kvalifikationer:

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har interesse for psykiatri – psykiatrisk og somatisk erfaring er en fordel, men ikke et krav
 • Du er selv psykisk robust samt rolig og tydelig i din verbale og non-verbale kommunikation
 • Du kan agere rollemodel i spisesituationer
 • Du agerer og holder hovedet koldt i akutte situationer
 • Du har øje for helheden omkring patienten både somatisk og psykiatrisk
 • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø og er en god samarbejdspartner i et tværfaglige team
Nysgerrig?

Vil du vide mere om stillingen, specialet eller afsnittet, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Julie Nordenhof Saabye på 41 41 82 17 eller julie.nordenhof.saabye@regionh.dk eller souschef Jeanette Stensbirk Midjord på 25 67 42 73.

Løn og vilkår

Stillingen er med blandede vagter og med weekendvagter gennemsnitligt hver tredje weekend (2-4) eller hver anden alt efter dit ønske. Tiltrædelse efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning, CV og uddannelsesbevis uploades via linket her på siden senest den 22. juni 2023.

Vi glæder os til at læse din ansøgning og indkalder til samtaler løbende.

Psykiatrisk Center Ballerup

Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser. Du kan læse mere om afdelingen for spiseforstyrrelser her.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i psykiatrien"INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Albertslund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center Ballerup, Maglevænget 2, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249944&DepartmentId=21882&MediaId=4947&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5846677

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet