Rikke Blom fratræder som direktør

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Albertslund Kommune har bekræftet, at Rikke Blom, områdedirektør for Børn, Sundhed & Velfærd, har trådt tilbage fra sin stilling. Beslutningen blev godkendt af Kommunalbestyrelsen den 12. december 2023.

Rikke Blom har haft en betydelig rolle i kommunens ledelse, og hendes fratræden markerer en vigtig ændring i kommunens lederskab. Det er endnu ikke blevet annonceret, hvem der vil overtage hendes rolle på permanent basis.

Indtil en ny direktør er ansat, vil kommunaldirektør Henrik Harder overtage ansvaret for området. Harder, der har mange års erfaring i kommunal ledelse, vil sikre kontinuitet i ledelsen, mens kommunen søger efter en passende erstatning for Blom.

Detaljerne omkring vilkårene for Bloms fratræden er blevet aftalt mellem hende og Albertslund Kommune, men disse er endnu ikke blevet offentliggjort. Kommunen har dog bekræftet, at de er tilfredse med aftalen.

Denne ændring i ledelsen markerer en ny æra for Børn, Sundhed & Velfærd i Albertslund Kommune, og det bliver spændende at se, hvilken retning den nye direktør vil tage området i.


https://albertslund.dk/nyheder/2022-23/rikke-blom-fratraeder-som-direktoer
Kilde: Albertslund Kommune