Olsenbanden fejrer 50-års jubilæum i Vridsløselille Fængsel

dato

Kom og oplev en uforglemmelig aften i Olsenbandens tegn, når Vridsløselille Fængsel igen åbner dørene for en jubilæumsfejring. Lørdag den 7. september 2024 kl. 19:30 kan du være med til at fejre 50-års jubilæet for "Olsen Bandens Sidste Bedrifter" med filmvisning, rundvisning og hyggeligt samvær.

Vridsløselille Fængsel bliver igen omdannet til en festplads for alle skidesprællere, narrehatte og hundehoveder, når jubilæumsfejringen af "Olsen Bandens Sidste Bedrifter" finder sted. Aftenen starter foran den ikoniske grønne port, hvor deltagerne vil blive taget med på en tur gennem det nedlagte fængsel.

Filmvisning under åben himmel
Efter rundvisningen finder man sig til rette på plænen i fængselsgården, hvor filmen vises på storskærm under åben himmel. "Olsen Bandens Sidste Bedrifter" byder på grisefest, cementfødder og et kærligt gensyn med Børsen, som spiller en central rolle i et af bandens mest ikoniske kup.

Mad og drikke
I løbet af aftenen vil der være mulighed for at købe mad og drikke. Man er også velkommen til at medbringe egne mad- og drikkevarer. Arrangementet byder desuden på mulighed for at stifte bekendtskab med figurerne fra filmen.

Gratis adgang for børn under 5 år
Børn under 5 år har gratis adgang mod fremvisning af børnebillet (maks to børn pr. voksen). Sidste års visning blev udsolgt, så det anbefales at sikre sig billet i god tid.

Praktisk information
Dato: Lørdag den 7. september 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Porten Vridsløse, Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Entré: 85 kr (+5 kr billetgebyr)
Arrangør: Voksne og Alle (Kulturpunktet Porten og Moving PictureHaus)

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut