Nyt tiltag i Albertslund: Borgerne kan nu få hjælpemidler med det samme hver onsdag

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Albertslund Kommune tilbyder nu Åbent Depot hver onsdag, hvor borgere kan få behandlet deres ansøgning om hjælpemidler med det samme.

Albertslund Kommune har indført Åbent Depot hver onsdag mellem kl. 10.00 og 15.00. Dette nye tiltag giver borgerne mulighed for at få deres ansøgninger om hjælpemidler behandlet på stedet og modtage hjælpemidlet med hjem straks, såfremt det bliver bevilget.

Depotet har et bredt udvalg af hjælpemidler til rådighed. Heriblandt kan nævnes rollatorer, gangbukke, albuestokke, transportkørestole, badebænke og toiletforhøjere.

Udover udlevering af hjælpemidler tilbyder depotet også reparation af mindre skader på eksisterende hjælpemidler samt mulighed for aflevering af hjælpemidler, der ikke længere bruges.

Der er ingen tidsbestilling nødvendig for at benytte Åbent Depot. Det er dog stadig muligt at ansøge om hjælpemidler online eller telefonisk. Online ansøgninger kan sendes via kommunens hjemmeside under sektionen for hjælpemidler, forbrugsgoder og boligindretning. Telefonisk kan man kontakte kommunen på 4368 6500. Tilgængelige tidsrum for telefonhenvendelser er mandag til onsdag kl. 8.30-9.30, torsdag kl. 15-17.30 samt fredag kl. 8.30-9.30.

Hjælpemiddeldepotet er placeret på Formervangen 11, 2600 Glostrup, og her vil alle forespørgsler blive behandlet inden for åbningstiden.

Desuden er det nu muligt at streame kommunalbestyrelsesmøderne live på computer, mobil og tablet, hvis du ønsker at følge beslutningsprocesserne i Albertslund Kommune.

https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/faa-dit-hjaelpemiddel-med-det-samme-aabent-depot-hver-onsdag

Kilde: Albertslund Kommune