Kom til Grøn Dag lørdag den 4. maj klokken 10-14 på Materialegården

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Grøn Dag 2024 er en begivenhed, der er dedikeret til at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed. Programmet for dagen er fyldt med en række aktiviteter, der alle har det fælles formål at inspirere og oplyse deltagerne om vigtigheden af at passe på vores planet.

Dagen starter med en åbningsceremoni, hvor arrangørerne vil byde velkommen og præsentere dagens program. Herefter vil der være forskellige workshops, hvor deltagerne kan lære om alt fra genbrug og kompostering til vedvarende energi og bæredygtig madlavning.

Midt på dagen vil der være en pause, hvor der vil være mulighed for at nyde en bæredygtig frokost, inden programmet fortsætter med flere workshops og foredrag.

Dagen slutter med en paneldebat, hvor eksperter inden for bæredygtighed vil diskutere aktuelle emner og udfordringer. Deltagerne vil også have mulighed for at stille spørgsmål og deltage i debatten.

Grøn Dag 2024 er en fantastisk mulighed for at lære mere om, hvordan vi alle kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til at gøre en forskel!


https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/kom-til-groen-dag-loerdag-den-4-maj-kl-10-14
Kilde: Albertslund Kommune