Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Albertslund - onsdag den 22. juli

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Albertslund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Sommerindbrud: Tjek din bolig 

Giv dit hjem et kritisk eftersyn set med en indbrudstyvs øjne - ’bryd’ fx ind hos dig selv:

”Er dine døre og vinduer godt låst og lukket? Kan en tyv arbejde i skjul? Ligger dine værdier synligt fremme og frister? Find de svage punkter – og gør det surt, svært og træls for tyven,” siger politikommissær Anja Høpfner, Københavns Vestegns Politi
 
Indbrudstest din bolig online på www.stopindbrud.dk

Du kan også få råd og vejledning hos indbrudseksperter hos Københavns Vestegns Politis forebyggende afdeling – telefon 4386 1448.

Tilmeld dig nabohjælp her: www.nabohjaelp.dk

Mere om at undgå sommerindbrud 

 

Villaindbrud i Herlev

Mandag den 20. juli kl. 18 anmeldte en villaejer på Kærnestykket, at tyve siden lørdag middag havde opbrudt et vindue og færdes i huset. 
Tirsdag den 21. juli kl. 10.30 anmeldte en borger, at der siden mandag aften var opbrudt et vindue til et hus på Rørløkken. 
Det stjålne er p.t. ikke opgjort.  
Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i de to villaområder – kontakt telefon 4386 1448 døgnet rundt.

 

Skræmte indbrudstyv på flugt i Rødovre

Mandag den 20. juli kl. 9 anmeldte en villaejer på Fortvej, at hun samme nat ca. kl. 01 havde skræmt en tyveknægt væk, da hun opdagede, han var i færd med at opbryde et vindue. Tyven fik benene på nakken og beskrives som en ung, slank mand i mørkt tøj. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har bemærket noget mistænkeligt i området omkring gerningstidspunktet – kontakt 4386 1448 døgnet rundt.

Tyverialarm aktiveret i villa i Albertslund

Tirsdag den 21. juli kl. 12.54 anmeldte en borger et villaindbrud på Rønne Allé, og en patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig, at en tyverialarm i huset var aktiveret ca. kl. 12.40 efter en gerningsmand havde brudt et havevindue op. Muligvis fik alarmen tyven på flugt. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner, som har set mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring gerningstidspunktet – ring på 4386 1448 døgnet rundt.

Indbrud i Søborg

Mandag den 20. juli kl 09:51 modtog vi anmeldelse om at et hus på Bygmarken i Søborg havde været udsat for indbrud. Huset var gennemrodet og der var blandt andet stjålet smykker
Indbruddet var sket et sted imellem lørdag morgen og mandag morgen. Københavns Vestegns Politi hører gerne fra evt. vidner. Hvis dit hus skal være alene hjemme i ferien, kan du her se gode råd:  https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/er-din-bolig-alene-hjemme-i-sommerferien/2020/07/17

Kender du disse mænd?

Københavns Vestegns Politi efterlyser identitet på indbrudstyve på to overvågningsfilm fra Brøndby og Hvidovre.

Læs mere - og se film her: https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/efterlyste-og-savnede-personer/kender-du-disse-maend/2020/07/21

 

For høj fart blev en dyr omgang for motorcyklist i Albertslund

Tirsdag den 21. juli kl. 20.02 standsede en motorcykelbetjent en motorcyklist, som kørte 104 km/t på Roskildevej, hvor den tilladte hastighed er 70 km/t. Føreren, en 38-årig mand, havde aldrig erhvervet førerret og virkede påvirket af euforiserende stoffer. Han blev anholdt, kørt til blodprøve på Albertslund politigård og fundet i besiddelse af amfetamin. Ud over en klækkelig fartbøde koster det 7.000 kr. at køre uden førerret første gang, og viser der sig at være tale om narkokørsel, løber der yderligere en nettomånedsløn på. Hertil skal lægges en straf for narkobesiddelse.

Campingvogn faldt af trækkrog og ramte bil i Ballerup

Mandag den 20. juli kl. 10.55 kørte en patrulje til færdselsuheld mellem en bil og en campingvogn på Motorring 4 i Ballerup. Campingvognen var faldet af krogen på det trækkende køretøj, ført af 27-årig mand, og fortsatte over i modgående kørebane, hvor den kolliderede med en varebil ført af en 63-årig mand. Umiddelbart skete der ingen personskade, ringe materiel skade. Der henstår stadig undersøgelser, før evt. sigtelse rejses.

Tyveri fra varebil i Brøndby

Mandag den 20. juli anmeldte en borger, at der i tiden fra tirsdag aften til mandag morgen var knust en rude i hans kassevogn med en sten og stjålet effekter fra kabinen, mens den holdt på Nygårds Plads. Københavns Vestegns Politi opfordrer til, at man gør det så svært som muligt for tyven: Frist ikke med synlige værdigenstande i kabinen. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm. 

Tyveri fra varebil i Glostrup 

Tirsdag den 21. juli anmeldte en borger, at hans varebil fra aftenen før til tirsdag morgen var brudt op, og at IT-udstyr var stjålet fra varerummet, mens den var parkeret på Brandsbjergvej. Københavns Vestegns Politi opfordrer til, at man gør det så svært som muligt for tyven: Frist ikke med synlige værdigenstande i kabinen. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm. 

Butikstyv får bøde og plettet straffeattest i Herlev

Mandag den 20. juli kl. 17.30 kørte en politipatrulje til et byggevaremarked i BIG på Herlev Hovedgade, hvor personale tilbageholdt en mulig butikstyv. Undersøgelser viste, at en 41-årig mand fra København var gået forbi kassen uden at betale for to nøgler en bagagestrop til i alt 90 kr. Han erkendte tyveriet og kan nu se frem til en bøde og en plettet straffeattest.

Narkokørsel i Brøndby

Tirsdag den 21. juli kl 16:15 blev en af vores patruljer opmærksom på en bil der kørte ad Park Allé i Brøndby. Da billisten blev holdt ind, vidste det sig at føreren havde fået inddraget sit kørekort. Derfor blev den 21-årige fører sigtet for at køre bil, selv om hans kørekort var inddraget. På baggrund af den indledende samtale med føreren, vurderede betjentene, at manden kunne være påvirket af narkotika og derfor blev han testet med narkometer, som gav udslag for kokain og hash. Føreren nægtede forholdet og blev efterfølgende taget med på politigården for at få taget blodprøve.

Butikstyveri i Høje-Taastrup

Mandag den 20. juli kl 20:19 blev vi kaldt til et supermarked på Taastrup Torv, hvor personale havde tilbageholdt en 27-årig kvinde, som var mistænkt for butikstyveri. Kvinden have angiveligt passeret kasselinjen uden at have betalt for blandet to printere, en gryde og en række andre vare. Overfor patruljen erkendte kvinden butikstyveri og hun blev sigtet.

 

Spirituskørsel og overtrædelse af knivloven i Rødovre

Onsdag den 22. juli kl 00:20 blev vi kaldt til en tankstation på Jyllingevej i Rødovre, fordi der var melding om slagsmål på stedet. Da vi ankom var der dog ikke tale om vold. Til gengæld viste det sig at en af de tilstedeværende var meget beruset og betjentene fik oplyst at manden tidligere var ankommet til tanken kørerne i bil. Han blev testet med alkometer og den viste en promille på over 1,4. Derfor blev han siget for spirituskørsel. Samtidig blev manden visiteret og her fandt betjentene en hobbykniv og derfor blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven. Betjentene kunne også konstatere at manden var frakendt kørekortet – så det kan han også vente en sigtelse for.

 

Tyveri af del fra varevogn i Rødovre

Mandag den 20. juli kl 0953 modtog vi anmeldelse om at der var stjålet en række dele fra en varevogn der havde holdt på Islevdalvej i Rødovre. Tyve havde taget varevognes motorhjelm, forlygter og kofanger. Tyveriet var sket i mellem fredag den 17. juli kl 12 og indtil mandag morgen kl 08.

 
Flere artikler