Københavns Vestegns Politi: Nyt fra Albertslund - fredag den 24. juli

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Albertslund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Københavns Vestegns Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri i Albertslund

Torsdag den 23. juli kl 15:44 ankom en af vores patruljer til et supermarked på Nordmarks Allé i Albertlund. Her havde butikspersonale tilbageholdt en 30-årig mand, som var mistænkt for at have stjålet en nakkefilet. Manden blev siget for butikstyveri.
     

Indbrud i Brøndby

Torsdag den 23. juli kl 18:56 modtog vi anmeldelse om indbrud i et hus på Hørmarksvej i Brøndby. Patruljen der blev sendt til stedet, kunne konstatere at huset var gennemrodet og at der blandt andet var stjålet smykker og elektronik. Betjentene på stedet tog en rundtur i kvarteret for at tale med naboerne, der dog ikke havde bemærket noget. Københavns Vestegns Politi hører derfor gerne fra vidner.
Hvis dit hus er alene hjemme i denne ferietid, kan du se gode råd her:  https://politi.dk/koebenhavns-vestegns-politi/nyhedsliste/er-din-bolig-alene-hjemme-i-sommerferien/2020/07/17

 

Taget uden kørekort i Søborg

Torsdag den 23. juli kl 23:26 stoppede en af vores patruljer en ung kvindelig billist på Hvedemarken i Søborg. Den 18-årige kvinde erkendte at hun ikke havde kørekort, men var i gang med at tage køretimer og at hun havde lånt bilen af sin mor. Da de unge kvinde af naturlige årsager ikke kunne køre bilen videre, kom hendes mor og kørte bilen hjem.

 

Trafikulykke i Rødovre

Onsdag den 22. juli kl 08:32 modtog vi anmeldelse om et sammenstød mellem en bil og en cykel i krydset Slotsherrensvej/Islevbrovej i Rødovre. Bilisten var kommet kørende i østgående retning ad Slotsherrensvej og skulle foretage et venstresving ad Islevbrovej, da han påkørte en cyklist der kom kørende i vestgående retning. Der var sket lidt materiel skade og cyklisten havde pådraget sig hudafskrabninger, men ellers var der ikke sket skade. Patruljen der ankom til stedet, sigtet bilisten for ikke at overholde sin vigepligt. 

 

Borgertip om spritkørsel i Søborg

Onsdag den 22. juli kl 19:17 blev vi kontaktet af en borger der havde set to meget spirituspåvirkede personer i en bil på Klausdalsbrovej i Søborg. Derfor blev der sendt en patrulje til stedet, og her kunne de konstatere, at den 37-årige fører af bilen rigtig nok virkede meget spirituspåvirket. Derfor blev han anholdt og bragt til politigården i Albertslund for at få taget blodprøve. Her blev det vurderet at manden var så fuld, at han ikke kunne tage vare på sig selv og han kom derfor i detentionen.

 

Butikstyveri i Glostrup

Onsdag den 22. juli kl 14:17 blev en af vores patruljer sendt til et supermarked på Diget i Glostrup, hvor en butiksdetektiv havde tilbageholdt en formodet butikstyv. En 29-årig mand var mistænkt for at have stjålet æg, bacon, smør og pølse – hvilket han erkendte. I forbindelse med at patruljen visiterede manden, fandt de 0.1 g amfetamin på den mistænkte. Han blev sigtet for begge forhold.

 

Sigtet for indbrud og tyverier af dyre cykler i Herlev, Skovlunde og Hvidovre

På baggrund af efterforskning ransagede Københavns Vestegns Politis særlige indbrudsgruppe torsdag hos en 25-årig mand i Herlev. Han blev sigtet for at have brudt ind i tre cykelforretninger i Skovlunde, Herlev og Hvidovre og stjålet kostbare el-cykler over de seneste måneder. Han blev desuden sigtet for at have stjålet fire andre dyre cykler i sit nærområde og for besiddelse en mindre mængde amfetamin. Han erkendte tyverierne og narkobesiddelsen, og der venter ham nu et retligt efterspil.
 
Flere artikler