Idrætsdag for psykisk sårbare borgere skaber glæde og fællesskab i fire kommuner

Foto: Albertslund Kommune.
dato

En vellykket idrætsdag blev afholdt for psykisk sårbare borgere på Stadion, arrangeret af Sundhedsfællesskabet mellem Albertslund, Glostrup, Høje Taastrup og Rødovre Kommune.

Den 30. maj 2024 blev der afholdt en særlig idrætsdag for psykisk sårbare borgere på Stadion. Arrangementet blev organiseret af Sundhedsfællesskabet, som består af kommunerne Albertslund, Glostrup, Høje Taastrup og Rødovre, og var en dag dedikeret til fysisk aktivitet og fællesskab.

Næsten 200 psykisk sårbare borgere og medarbejdere deltog i idrætsdagen, der bød på en række spændende aktiviteter. Blandt de mange aktiviteter var der især stor glæde omkring tovtrækningen mellem kommunerne, som blev et højdepunkt på dagen.

I år var det Høje Taastrup Kommune, der trak det længste strå og vandt konkurrencen i tovtrækning. Trods konkurrenceånden blev arrangementet set som en stor succes af alle deltagende kommuner og borgere.

For dem, der ønsker at holde sig opdateret om kommende begivenheder og arrangementer i Albertslund, kan kulturkalenderen følges på Kultunaut. Her vil løbende opdateringer blive delt, så ingen går glip af spændende events i kommunen.

https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/vellykket-idraetsdag-for-psykisk-saarbare-borgere-blev-afholdt-paa-stadion

Kilde: Albertslund Kommune