Eventyrlig åbningsdag på Kroppedal Museum med natur, kultur og spændende aktiviteter

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Lørdag den 22. juni åbner Kroppedal Museum i Vestskoven dørene for en dag fyldt med aktiviteter og spændende indslag.

Åbningsdagen, som er støttet af Nordea-fonden, finder sted fra kl. 11 til kl. 18 på Kroppedal Museum, beliggende på Kroppedals Allé 3 i Taastrup. Programmet byder på taler, diverse aktiviteter og indslag målrettet folk i alle aldersgrupper.

Blandt de deltagende biologi- og naturformidlere er Vicky Knudsen og naturtrylleren Gustav Urth, der vil være med til at gøre dagen lærerig og underholdende.

Børn og voksne kan se frem til en naturvandring i børnehøjde og lære træhåndværk i Ragnas snittehjørne. Der vil også være en omvisning på museet med Museumsdirektør Mads Thernøe, samt mulighed for at prøve en ny naturforhindringsbane. Gennemfører man forhindringsbanen, modtager man et Naturbanediplom. Mad og drikkevarer kan købes på området.

Kroppedal Museum byder også på flere interessante udstillinger. Man kan blive klogere på vikingernes historie på Vestegnen og lære om livet på rumstationen igennem en udstilling med den danske astronaut Andreas Mogensen.

Projektet har til formål at gøre natur- og kulturhistorieoplevelser mere tilgængelige for alle og fremme interessen for natur og kulturhistorie blandt børnefamilier i lokalområdet og i Københavnsområdet. Dette tiltag er blevet muliggjort gennem en generøs støtte på 7 millioner kroner fra Nordea-fonden.

Udover åbningsdagen, vil der også være sommerferie- og familieaktiviteter hver onsdag og fredag fra kl. 13 til 15 samt bålhygge hver weekend fra starten af juli til slutningen af september.

Man kan finde flere oplysninger om kommende begivenheder og arrangementer i Albertslund på Kulturkalenderen, som er tilgængelig på Kultunaut.

Besøgende opfordres også til at lære mere om grønne områder, kunst og kultur i Albertslund ved at besøge vildmed.albertslund.dk, hvor man kan høre personlige fortællinger om livet i kommunen.

For dem, der søger en unik oplevelse, anbefales det at besøge "Thomas på Bjerget" i Kongsholmparken. Dette kunstværk er en del af kunstprojektet "De seks glemte kæmper" af Thomas Dambo.

https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/kom-til-aabningen-af-museet-i-vestskoven-22-juni

Kilde: Albertslund Kommune