Borgmester Steen Christiansen guider byvandring i Hersted og introducerer fremtidige udviklingsplaner i Albertslund

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Albertslund Kommune inviterer til en spændende byvandring i Hersted, hvor borgmester Steen Christiansen vil guide deltagerne gennem områdets historie og kommende udviklinger.

Byvandringen finder sted onsdag den 19. juni fra kl. 17-19, og turen starter ved Smedeland 3, hvor Enemærke & Petersen har til huse. Der er bekvem adgang til transport, da et busstoppested ligger i nærheden.

Arrangementet foregår til fods, og hvis man ønsker at deltage, anbefales det at iføre sig praktisk fodtøj. Tilmelding kan ske via e-mail på mtf@albertslund.dk eller telefonisk på 43686875.

Samtidig er der store udviklingsplaner på tegnebrættet i Albertslund, hvor Coop Byen vil blive opført i flere faser over de næste 10-15 år. Projektet, som er attraktivt placeret i byen, vil i sin første fase indeholde cirka 350 lejligheder og rækkehuse, et fælleshus, parkeringshus, daginstitution og grønne områder.

Initiativet i Coop Byen håndteres af projektselskabet Coop Byen Vest og Coop Danmark, og for dem, der ønsker at lære mere om dette omfattende udviklingsprojekt, er der yderligere information at finde på coopbyen.dk.

https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/byvandring-i-hersted

Kilde: Albertslund Kommune