Albertslund Kommune byder på en begivenhedsrig sommer med aktiviteter for alle

Foto: Albertslund Kommune.
dato

Albertslund Kommune byder denne sommer på en lang række spændende aktiviteter, der henvender sig bredt og passer til mange forskellige interesser.

Aktiviteterne finder sted i kommunens kulturinstitutioner, idrætsforeninger og i hjertet af Albertslund Centrum.

Blandt de planlagte sommeraktiviteter kan nævnes fodboldskole, gadeteater, grillaftener og den tilbagevendende festival i Badesøen. For de sportsinteresserede er der også en panna-turnering i Albertslund Centrum. Derudover byder klubberne på diverse workshops, og der er filmvisninger i MusikTeatret samt oplevelser i biblioteket og på dyregården.

En særlig markering finder sted den 31. august, når MusikTeatret fejrer sit 50-års jubilæum. Jubilæet vil blive markeret med forskellige festligheder og arrangementer.

For et komplet overblik over kommende begivenheder og arrangementer i Albertslund, kan man benytte Kultunaut, hvor det er muligt at finde og tilmelde sig mange af de listede begivenheder.

Albertslund Kommune ser frem til en sommer fyldt med sjove, inspirerende og læringsrige aktiviteter og håber, at både borgere og besøgende vil tage godt imod de mange tilbud.

https://albertslund.dk/nyheder/2023-24/sommer-i-albertslund-1

Kilde: Albertslund Kommune