23-årige Ivan Akrawi går sammen med Interflora for at udvide blomsterforretningen i Albertslund

Ivan Akrawi har haft butikken siden han var 20 år
Profilbillede
dato

Nicoline Blomster, som ligger i centret i Albertslund, markerer et nyt kapitel og indgår i et partnerskab med den landsdækkende blomsterkæde, Interflora. Blomsterforretningens ejer, Ivan Akrawi, overtog forretningen tilbage i januar 2022, for at følge sin passion for blomster og træde i familiens blomsterarv.

Ivan Akrawi, 23 år gammel, har fra en tidlig alder været en del af blomsterbranchen, inspireret af sine forældres engagement og passion. Med et ønske om at have sin egen blomsterforretning og bygge videre på familiens arv, åbnede Ivan Nicoline Blomster i Albertslund tilbage i januar 2022. Nu, med det nye partnerskab med Interflora, ser Ivan frem til at skubbe yderligere til forretningens vækst og udvikling.

"Interflora er den absolut bedste partner for vores butik. Jeg er overbevist om, at dette partnerskab vil give os mulighed for at udvide vores kundebase og øge efterspørgslen på vores produkter og leveringstjenester. Og så er vi glade for at få Interfloras sortiment, som vi oplever populært blandt vores kunder," siger Ivan Akrawi.

Blev forretningsejer som 20-årig

Som søn af en blomsterhandler har Ivan været involveret i blomsterverden fra en ung alder. Opvokset med blomsterhandlere som forældre, tilbragte Ivan mange timer i familiens butikker, hvilket gav ham en tidlig erfaring og kærlighed til blomsterfaget. Drømmen om sin egen forretning begyndte allerede, da han var 18, men den ambitiøse blomsterbinder ventede alligevel til at han fyldte 20 og følte sig mere moden til opgaven.

Jeg har altid haft gåpåmod og en drøm om at blive selvstændig og have min egen forretning. Selvom starten har været hård, som det ofte er, når man åbner sin egen virksomhed, så har vi i dag en god og sund forretning. Vi har opbygget en solid kundebase, og efterspørgslen på vores buketter og leveringstjenester til forskellige byer er stigende," fortæller Ivan Akrawi.

Nicoline Blomster har eksisteret i omtrent 25 år, og har dermed altid været en del lokalområdet i Albertslund. Med en vision om at forblive en værdifuld del af lokalsamfundet, ser Ivan samarbejdet med Interflora som en mulighed for at styrke båndene til lokalsamfundet og samtidig tilbyde en endnu bedre service.

Nikoline Blomster på Instagram

Kilde: Redaktionen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.