Kilde: Erhvervsstyrelsen Torsdag d. 25. jun. 2020 - kl. 11:00

Seneste regnskab fra FRI BIKESHOP ApS og 4 andre lokale virksomheder

FRI BIKESHOP ApS i Albertslund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 2,2 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde FRI BIKESHOP ApS en bruttofortjeneste på 13,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 14,6 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SPANGENBERG & MADSEN. RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S i Albertslund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 1,5 millioner kr.. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SPANGENBERG & MADSEN. RÅDGIVENDE INGENIØRFIRMA A/S en bruttofortjeneste på 30,9 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 37,4 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Snedkerfirmaet H P Hansen & Søn ApS i Albertslund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 166.575 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Snedkerfirmaet H P Hansen & Søn ApS en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,7 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GLOBEX A/S i Albertslund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 617.481 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GLOBEX A/S en bruttofortjeneste på 8,0 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 8,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GranTurismo Cars A/S i Albertslund kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat før skat på 506.829 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GranTurismo Cars A/S en bruttofortjeneste på 3,2 millioner kr.. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,1 millioner kr..

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Kenneth Andersen ka@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Christoffer Hübertz ch@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Eline Krarup ek@vores-mediehus.dk
Flere artikler